Sæsonafslutning på sydvestpynten af Amager

Sæsonafslutning, var i år henlagt til det sydelige Amager ved Kongelundsfortet – der hvor alle kitesurferne normalt plejer at holde til. De var der ikke denne vindstille aften. Til gengæld var der en flok ivrige HFK fotografer, som nyd den fine sommeraften, med masser af fugleliv og kystscenerier.

Efter at have gennem fotograferet fugle, blomster og landskab, blev vi bænket ved bordene på Kongelundsfortet. Her ble vi takteret med øl vand og lækker kage fra Lise og Uwe, mens snakken gik. Der var en dejlig stemning og det var SÅ rart at være sammen igen.

Tak for en fin og mærkelig corona-zoom sæson og på gensyn efter sommerferien.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *