Sensommertur til Bakken

Tirsdag aften startede vi den nye sæson med den mangeårig tradition at besøge Bakken på en flot aften med blå himmel og stemningsfuld skumring mellem de kulørte lamper.

Vi mødtes udenfor Bakkens Hvile, fik sagt hej og god sommer til hinanden imens vi gjorde fotoudstyret klar. Vi var heldige med vejret der holdt tør og flere gange var der kik til himlen igennem skyerne. Vi gik rundt på Bakken i større eller mindre grupper for at fastholde stemningsbilleder med kameraerne imens mørket faldt på, for til sidst at mødes på Pølsekroen til en forfriskning imens vi havde billede-  og feriesnak.

Stemningsbilleder fra sæsonstarten på Bakken.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *