En intens fortælling om Afganistan af fotografen Maryam Farzami

Denne tirsdag aften fik alle fremmødte en fantastisk fin, ærlig og rørende historie om Afghanistan af den kvindelige fotograf Maryam Farzami. Maryam er bland de første fotografer, som blev uddannet i Ahftanistan, Hun arbejdede som sådan på et center for menneskerettigheder i Kabul, inden hun blev evakueret til Danmark i august i år. Nu bor hun i Sandholmlejeren.

Maryam indviede os i hendes liv i Afghanistan, med flotte landskabsbilleder, overvældende billeder af barnebrude, fremmedartede beklædningen, imponerende moskere og intense dagligdagsliv. Vi lærte meget om livet i Afghanistan, som er så forskellig fra den frihed, lighed og velfærd vi har her i Danmark. Hun sluttede, med at vis en dramatisk film om hendes evakuering fra Kabul over Islamabad til København.

Det var en meget medrivende aften, hvor vi alle følte med Meryams skæbne. Hvis I gerne vil høre/genhøre hende, så fortæller hun igen om sit liv i Afghanistan i morgen aften (18/11) kl 17:30-20:30 på Københavns bibliotek (link).

Thank you Maryam and good luck!

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *