På dragende billede-kik med Bjarne Hyldgaard

Denne aften havde vi besøg af Bjarne Hyldgaard, Bjarne var med os via en Teams forbindelse, idet Bjarne bor nær Aalborg. Bjarne er en af Danmarks bedste konkurrence fotografer, og arbejder til daglig som fotograf og fotounderviser.

Vi så en masse af Bjarnes meget flotte billeder. Pige og modelbilleder, komposit / konstruerede billeder med modeller indsat i et miljø, der afviger fra hvor de er fotograferet. Bjarne fortalte detaljeret om hvert billede herunder om den benyttede lyslægning.

Bjarne fortalte også at han ikke er naturfotograf, det fremgik nu ikke af de mange flotte og imponerende fuglebilleder fortrinsvis fra Lille Vildmose.

En flot og spændende aften, tak til Bjarne.

Mvh Uwe

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *