Glas 3 bedømmelse

Som resultat af Omikron versionen af Corona, endte aftens bedømmelse i sidste øjeblik som en virtuel bedømmelse, med 2/3 af tilhører på nettet og 1/3 i klubben. Bedømmelsen blev meget kyndig foretaget af Henrik Boserup, fra KFAK.  Pga. tekniske problemer (som Henrik ikke lod sig mærke af), fik vi desværre ikke en billedlig præsentation af Henrik.

Henrik gav en meget kvalificeret og fair bedømmelse af vores konkurrencebilleder. Han var fantastisk god til at få fantasifulde historier ud af vores billeder. Det var meget fængende, lærerigt og underholdene – nærmest som Thomas Winding der fortalte børnehistorier. Det var en berigelse, at der blev lagt vægt på historien – et ønske om at afsøge, hvad author prøver at fortælle, frem for at vægte tekniske detaljer.

Der var en meget positiv tilgang til billederne, hvor det der var godt blev fremhævet. Henriks betragtninger og enkelte forslag til ændringer, var aldrig negative, men derimod lærerige.

Tak for en god bedømmelse Henrik.

I kan se resultater her.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *