Dommer for en aften

Der var 8 fremmødte HFK’er i tirsdags (4/1) som prøvede at være dommer. En spændende øvelse, som gav indblik i de udfordringer dommer har.

Konceptet var organiseret af Jørgen og Fine Holten fra KFAK. De havde lånt billeder fra hhv. Køge og KFAK. Hver deltager fik så 5 ukendte biller at vurder og sætte i rangfølge efter en kort vurderingsfase. Det var interesseret at høre alles vurdering og det var vidt forskelligt, hvad man lade vægt på.

Det blev også tydeligt, hvor svært dommer nogle gange har det med at skulle sammenligne vidt forskellige billeder og det det var også klart for alle, at der er en stor grad af subjektivitet forbundet med dommergerningen.

Alt i alt en meget god øvelse. Fine, som havde lag mange af sine egne biller til bedømmelsen, var også meget glad for de nye øjn på hendes billeder. Der dukkede flere nye ting op, som Fine ikke selv havde set.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *