Lisbeth fortalte om sine mange fotouddannelser

Vi startede i 2010 hvor Lisbet meldte sig på er AOF Canon fotokursus. Derefter fulgte kurser med Uri Goldman og Lars Geil. Inklusiv fotosafari til Sydafrika og Indien. Sener fulgte kurser med bl.a. kagedyst vært Timm Vladimir.

Lisbet var utrolig glad for sit højskole ophold i Hillerød, hvor det handlede meget om billedet af mennesker.

Senere handlede det om portrætfotografierne. Der er vi fremme ved 2014-15. I marts 2017 var Lisbeth igen med Uri i Afrika. I 2018 var Lisbet på portrætkursus med Helga Teglgaard

I 2020 startede Lisbeth på keypoint photografic fotoskolen i Odense. Der var 24 lektioner på 2 år. Uddannelsen blev ramt af corona, så meget blev afholdt på zoom. Der var masser af opgaver lige fra lette opgaver, som fotografer din hobby over produktfotografering til sværer opgaver, som fx tabuer og nøgenfotografering. Uddannelsen sluttede med 8 afgangsopgaver. Det omfattede portrætter i folkelige former bl.a. high key – low key.

Hele fortællingen blev garneret af et hav af fine billeder. Lisbeth billeder har tydeligvis gennemgået en forvandling, hvor teknik og komposition blev bedre og bedre.

Hvad det næste projekt bliver, er endnu uvist, men det var spændende at høre om.

Tak for fortællingen Lisbeth.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *