Jettes rejseberetning fra Asien

 Jette tog med sin mor og far på en rejse med offentlig transport fra Cambodia til Malaysia i 2016. Det var Jettes første oplevelse med et kamera i hånden – et lille Olympus fastsøgerkamera der blev brugt flittigt. 

Jette var meget overvældet af den farverigom, kaotiske omgivelser og mangfoldighed der mødte hende. Der var mennesker over alt og der var fyldt med med fremmede lyde, dufte og smage. Det var nogle fantastiske og farverige billede Jette viste og de blev fulgt af historier fortalt med stor engagement og passion.

Vi så alt fra templer til gadekøkner og spektakulære højhuse. Jettes oplevelse var, at de bedste oplevelser med mennesker var udenfor storbyerne, mens de mest spektakulære bygninger ofte fandtes i storbyerne.

Jeg tror vi alle fik lyst til at rejse den samme tur. 

Tusind tak for en farveri rejseberetning 

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *