Niels og Lightroom

Så havde Niels igen en af hans gode aftener hvor han fortalte om Lightroom.

Denne gang var det ved at vise en del eksempler hvordan man kan bearbejde sine billeder. Niels havde nogle grundindstillinger som blev foretaget automatisk når billederne blev importeret i Lightroom bl.a. linse korrektion.

Herefter foretog han forskellige indstillinger med lys, kontrast mm. Niels viste også hvor forholdsvis let det er blevet at afmaske himmel, baggrund, objekt mm. samt hvordan man kan redigere mennesker, hvor Lightroom selv kunne finde hele personer samt gå ned i detaljer og finde, øjne, øjenbryn, læber mm. så der kunne redigeringers, hvor man ønsker at gøre det.

Tak til Niels for indsatsen.

Link til Niels’ tidligere foredrag.

Tekst af Tage Christiansen

Foto af Susanne Sørensen og Sudip

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *