Glas 2 bedømmelse

Denne tirsdag aften var vi nået til sæsonens anden glasbedømmelse (glas 2).  Dommer ved bedømmelsen var Lars Andreassen fra Fotoklub Kronborg. Først fik vi Lars’ bedømmelse af vores papir billeder. Der var indleveret 27 billeder, så Lars gav sin vurdering af alle billeder.

Efter en kort pause fik vi bedømmelsen af de digitale billeder. Vi fik hele vejen igennem en meget fin gennemgang med rosende ord og forslag til mulige forbedringer. Herunder beskæring og fjernelse af forstyrrende elementer i billederne.

Efter bedømmelsen viste Lars os nogle af sine billeder. Vi så nogle meget flotte billeder hvor overskriften var minimalisme og makro fotografering.

Mange tak til Lars

Link til resultatet

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *