Opdateret hjemmeside

Her i dag, 1. december 2010, skiftede hjemmesiden udseende.

Så vidt muligt er det vigtigste kommet med i første ombæring. Men det er mange forskellige informationer og links der skal redigeres og opdateres.

Det sker hen ad vejen, som der er tid til det. Hjælp gerne ved at skrive en kommentar og bed om det du ikke lige kan finde. Så er det lettere at prioritere.

Hav en god travl december. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hjemmeside. Bogmærk permalinket.

3 svar til Opdateret hjemmeside

1. Tage skriver:

Hej Carsten
    Hjemmesiden er ved at se godt ud, flot.
    Du skriver lidt om hvordan man skal gøre for at ligge billeder i gallariet, men jeg kan ikke finde den side du viser man skal bruge og hvordan kommer man ind?

2. Jørgen skriver:

Hej Carsten
    Nøj hvor er det blevet flot!! Respekt.

Det ku’ være fint hvis du kunne fortælle på tirsdag, hvordan man lægger billeder ind i sit eget galleri på den nye hjemmeside, så vi kan sysle med det i juleferien. Jeg gætter på at der skal gives besked om, hvordan man logger ind og om pixelstørrelse på de oploadede billeder. Kan du klare det? Ellers gør vi det bare efterfølgende, fx i klubbladet.

Jeg har set nogle ejendommeligheder i menyen “Klubben”, som jeg tror du ved lejlighed kan forbedre:
    * Hvorfor Herlev Fotoklub – her foreslår jeg at du enten indlægger Philips nye folder, eller også lægger den så den kan downloadse som PDF – i så fald skal der nok være en kort tekst, fra enten den gamle eller den nye folder, og et pænt billede på opslaget.
    * Konkurrenceregler, og især * Vedtægter – her er der virkelig nogle overdrevne linjeskift, der komplat forstyrrer læsevenligheden. Jeg vil ikke have det bitreste imod at de pågældende ikke ligger som HTML, men at man i stedet kan downlaode PDF’er.
    * Programmer – bør i stedet kaldes “Klubblade”

Men – tillykke med det og tak for indsatsen!
    Stor hilsen
    Jørgen