Glas 3

Sæsonens Glas 3 konkurrence blev bedømt af Mette Stenbæk Andersen og hendes med-dommer James Titley. Mette er uddannet på kunstakademiets fotolinje mens James er kunstmalet og de har gennem tiden lavet mange kunstprojekter samme. Deres projekt denne gang, var at bedømme vores Glas 3 billeder, og der var mange billeder: 48 papir og 66 digital.

Mette og James lavede en fin bedømmelse, med masser kommetarer til hver billede fra dem hver især. Det var tydeligt, at det var to dommere med den kunstneriske tilgang til billederne og deres synspunkter supplerende hinanden godt. På den måde var der masser af guldkorn til hver author.

Resultaterne af Glas 3 ses her.

Husk hjemmeopgaven – se her.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *