Udstilling Måløv Kulturhus

Skrevet af Henning Gustafsson

Her i januar fortsætter vi vores udstillingsrække med en udstilling i Måløv Kulturhus. Jørgen og Jes ankom 2. januar formiddag med alle billederne fra Lyngby Rådhus udstillingen og i løbet af et par timer havde vi hængt billederne op til en fin udstilling i et dejligt lokale med fint lysindfald og gode ophængnings faciliteter. Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid og hænger der januar måned ud, inden den tages ned for at drage videre til udstilling i Herlev Medborgerhus suppleret med endnu flere billeder.

Åbningstiderne i Måløv Kulturhus er:

Man, Tirs, Torsdag 14 – 18

Onsdag 10 – 18

Fredag 13 – 17

Lørdag 10 – 14

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *