Besøg af Katrin Lacart

Denne tirsdag aften havde vi besøg af  Katrin Lacart. Hun er en meget alsidig fotograf, der har fotograferet i 30 år, med interesse for stort set alle kategorier. I aften viste hun nogle af de billeder, hun har taget på forladte steder. Hendes billeder er alle autentiske – dvs. der er ikke tilført eller fjerne element. Billedbehandlingen laver hun i Picasa.

Vi så først en række fine billeder fra Beelitz sanatoriet i Bandenburg nær Berlin. Sanatoriet bestod oprindelig af omkring 80 bygninger. Nogle ødelagt under 2. verdenskrig og det har stået forladt siden russerne forlod Østtyskland i 90’erne.  Det var meget moderne og Hitler var indlagt. Nu blevet en forfaldet blevet en  turistattraktion, som man kan købe sig adgang til.

Bagefter besøgte vi bilkirkegården i Ryd Sverige. Det var et gensyn for flere i klubben, som også havde været der.

Til slut var vi en tur på Svalbart og se en gammel mineby, gletsjer og nordlys. Det handlede mest om den gamle russiske mineby Pyramiden . Den er nu beboet af 8 russer, så Norge ikke kan erklærer byen for forladt. Katrin var altid bevæbnet med både kameraer og geværer. Det sidste, for at forsvare sig mod isbjørne.

I kan se Katrines billeder på 500px: Her.

 

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *