Natur og eksperimental bedømmelse

Morgen Dam bedømte vores natur (digital) og Eksperimental (papir) i aften. Mogens er fra Lyngby Fotoklub og viste lidt af sine egne meget fine billeder. I tide var han noget optaget af tage icm billeder (intented camera movements=tilsigtede kamerabevægelser). De var utrolig flotte.

Mogens var ude til sin første bedømmelse efter at være dommeruddannet af bl.a. Jørgen. Han havde taget godt ved lære og gjorde en god figur. Der var mange gode iagttagelser omkring bl.a. indhold, komposition, papir, rammer og farver. Der var også enkelte råd til forbedringer. Alt i alt en fin bedømmelse med fortjente vindere.

Kun 12 fremmøde fik glæde af bedømmelsen. Nok et tegn på coronaforsigtighed….

Tak for bedømmelse.

Resultater ses her.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *