Fotografisk virke med Preben og Nicolas

Preben startede en spændende fotoaften ved at viste nogle af hans mange street billeder. Han holde af at tage sit lille kamera og madpakke (transportel cafe) med på tur i bylivet.

Der var utroligt mange typer street billeder. Nogle indeholdt spejlinger mens andre var i modlys. Nogle billeder blev taget tilfældigt mens andre indehold skygger eller gentagelser. Alle hans billeder er med mennesker, hvilket gør, at billederne bliver mere nærværende og berører os. Sommetider sætter han tekster under nogle af hans billeder, tekster som kan stimulere billedets indhold.

Mange af Prebens biller er minimalt redigerede, dvs. historien kom fra kameraet. Nogle billeder var dog redigerede, for at klargøre historien. Kunsten er nogle gange, at fremme æstetikken og fjerne elementer, som forstyrrer historien. Fælles for alle Prebens billeder er, at de er autentiske.

Efter Prebens street nåede vi pludselig vide omkring med Nicolas, som med egne ord tager billeder af alt.

Nicolas startede i 2013 med foto og syntes til en start det var lidt svært med teknik , men han er kommet utrolig godtefter det nu. Han udfordre sig selv teknisk nu, med panoreringer, panorama, action, hdr, astro, makro, stacking, langtidseksponering og meget mere.

Nicolas brænder  for natur og landskab i mange afskygninger.

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *