Klubaften 26. april

På en godt besøgt men regnfuld aften kom Mariann Jensen Düring fra Næstved Fotoklub for at vise os en samling af sine billeder. Det blev en meget inspirerende aften, hvor Mariann både fortalte om sine ideer med billederne og afslørede nogle af de teknikker og værktøjer, som hun bruger til sine spændende, stemningsfulde og dejligt mørke billeder.
/Jørgen

.

.


Senest opdateret: 2016-04-27

Dette indlæg blev udgivet i FotoBlog. Bogmærk permalinket.

Et svar til Klubaften 26. april

  1. Marian blev spurgt om hvilket papir billederne var printet på, og hun svarede at det for det meste er Sihl papir – 0769 – 280 g/m², som hun af og til kan købe i Aldi som ‘spotvare’ under navnet ‘United Office’.
    Ellers se:
    http://shop.sihl-direct.de/shopdisplaycategories.aspx?id=2673&cat=Fotomedien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *